Till Prima Vård

Utbildning och utveckling

Öppna utbildningar våren 2024

  • 23 februari – Allergiframkallande kemiska produkter, kl. 8.00 – 12.00
  • 6, 14 och 21 mars – BAM (Bättre arbetsmiljö) grund, 3 dagar
  • 17 maj – Allergiframkallande kemiska produkter, kl. 8.00 – 12.00
  • 18 april – Webbinarium NPF för chefer och HR-partners kl. 12.30 – 13.30

Anmäl dig till vårens utbildningar här >>

Vi är en ansluten och godkänd utbildningsanordnare, vilket krävs för att kunna ansöka om stöd för er arbetsmiljöutbildning.

Sök ekonomisk stöd från AFA

När chef och arbetsmiljö- eller skyddsombud går utbildningar tillsammans skapar ni en unik dialog och stärker samverkan i arbetsmiljö arbetet. Det tjänar hela företaget på. Nu kan ni söka ekonomiskt stöd för arbetsmiljöutbildning! Stödet omfattar både arbetare och tjänstemän inom privat sektor och ska gynna samverkan och skapa dialog i arbetsmiljöarbetet utifrån arbetsplatsens behov. Stödet är en delfinansiering av utbildningskostnaden. På AFA Försäkrings hemsida hittar du all information kring hur ni söker stödet och vilka villkor som gäller. Information för dig som arbetsgivare om vad som gäller finns här.

Finns inte tjänsten i boxarna till höger?

Om en önskad utbildning inte finns i boxarna, kontakta oss gärna för dialog om verksamhetens önskemål  och behov. Oavsett om ni är en liten eller stor organisation kan vi anpassa våra utbildningar efter era behov och mål. Vi erbjuder både öppna utbildningar där deltagare från olika företag kan delta och skräddarsydda företagsutbildningar som är specifikt anpassade för er verksamhet.

Skicka förfrågan >

Kontakta oss för mer information

Prenumerera och få tips om arbetsmiljö och hälsa!