Till Prima Vård

Vårdtjänster

Frukostmöte /webbinarie

Starta dagen med ny kunskap

I höst bjuder vi in till kostnadsfria frukostmöten/webbinarier med olika teman. Vi bjuder på kaffe och fralla om du vill vara med på plats på John Bauersgtan 4 i Jönköping, men det går även bra att vara med digitalt. Våra frukostmöten pågår klockan 08 – 09.

Målet med våra frukostmöten/webbinarier är att du som deltagare ska få ta del av kunskap som ger dig olika verktyg i arbetsmiljöarbetet på din arbetsplats. Vi kommer också berätta mer om hur Företagshälsan kan stötta och agera som er samarbetspartner.

19 oktober – Styrketräning för hjärnan

Företagssköterska Karin pratar om mental ergonomi – men vad är det?

Enkelt förklarat är det ett sätt att prata om arbetsmiljö ur en mental vinkel. Precis som man ställer in kontorsstolen för att man ska sitta rätt och på så sätt förebygga arbetsskador så är syftet med mental ergonomi att vi ska förebygga mental stress.

Med god mental ergonomi på arbetsplatsen får hjärnan bättre förutsättningar att fungera optimalt. Medarbetaren bygger upp såväl sin kapacitet till koncentration och prestation som motståndskraft mot påfrestningar och stress.

15 november – Beredskap för första hjälpen och HLR på arbetsplatsen

Har ni tillräckligt med kunskap om en olycka händer?

Företagssjuksköterska Frida berättar mer om hur kunskaper i HLR samt hur en första hjälp vid olycka eller sjukdomsfall kan vara livräddande.

2 december – Konflikthantering

Beteendevetare och organisationskonsult pratar om konflikthantering.

Anmäl dig till frukostmöte/webbinarium HÄR

 

Genomförda frukostmöten:

September: Hur jobbar ni med att förebygga riskbruk och missbruk?

 

Prenumerera och få tips om arbetsmiljö och hälsa!