Till Prima Vård

Lediga tjänster

Lediga tjänster Företagshälsovård

Vi är den lokala företagshälsovården med närhet till kunderna. Vi finns därför i Jönköping, Huskvarna, Torsvik och Bankeryd för att finnas till hands när våra kunder behöver oss. Som kund hos oss ska man enkelt kunna få en snabb kontakt.

Vi har ett nära samarbete med Läkarhuset i Jönköping AB, för bästa möjliga service för företagets anställda i sjukvårdsärenden. Att kunna erbjuda både företagshälsovård och sjukvård underlättar både för individen och företaget. Vi brukar kalla det för ”allt under samma tak!”

Företagshälsan i Jönköping ingår i Prima Vård som är ett svenskt vårdbolag inom primärvård, kvinno- och barnhälsovård, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Företaget värnar om kvalitet, god arbetsmiljö och hög tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling och utbildning är en självklarhet, vi är engagerade och har ett stort intresse av förbättringsarbete.

Vi vill att du ska gilla ditt jobb och ta aktiv del i vår framtid. Därför jobbar vi för att skapa en inspirerande arbetsplats. Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang?

Välkommen med din ansökan!

Skicka in spontanansökan

Prenumerera och få tips om arbetsmiljö och hälsa!