Till Prima Vård

Aktuellt

Aktuellt hos Prima Vård företagshälsan i Jönköping

Vi har stärkt upp vårt team med en rehabsamordnare!

19 februari, 2024

Vår rehabsamordnare Catrine är specialiserad inom rehabilitering/samordning och arbetar konsultativt och kompetenshöjande för att chefer självständigt ska kunna arbeta och hantera rehabiliteringsärenden på arbetsplatsen utifrån sina rutiner, både gällande tidiga signaler på ohälsa och vid sjukdom/sjukskrivning.

Läs mer om rehabilitering/rehabsamordning och hur vi kan hjälpa er här >>

 

Läs mer

Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd

8 januari, 2024

Regeringen har beslutat att fortsätta med arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd för 2024 vilket innebär att ni som företag kan få ersättning av Försäkringskassan för vissa av våra tjänster. Läs mer HÄR och kontakta oss gärna för en konsultation!

 

Läs mer

Visselblåsarlagen – Nya krav

25 oktober, 2023

Den 17 december 2023 börjar nya krav i visselblåsarlagen att gälla. Den innebär att alla arbetsgivare med minst 50 anställda ska ha en visselblåsarfunktion där arbetsrelaterade missförhållanden kan anmälas. Vi har ett nära samarbete med BrolinWestrell AB som tillhandahåller en trygg och kostnadseffektiv visselblåsartjänst som innefattar allt det som lagen kräver.

Välkommen att kontakta oss för hjälp och mer information.

 

Läs mer

Arbetsmiljöverket inspekterar mindre företag

21 september, 2023

Den 2 oktober inleder Arbetsmiljöverket en inspektion av systematiskt arbetsmiljöarbete i mindre företag (1-49 anställda). Lever du som arbetsgivare för ett mindre företag upp till de arbetsmiljökrav som råder? Vi på Företagshälsan är en rådgivande partner som gärna stöttar er i det viktiga arbetsmiljöarbetet.

Kontakta Johan Bernhardsson, skyddsingenjör. 

Mer info från Arbetsmiljöverket >>

Läs mer