Till Prima Vård

Aktuellt

Aktuellt hos Prima Vård företagshälsan i Jönköping

Lagändring från Försäkringskassan

7 september, 2022

Från och med 1 september ska arbetsförmågan hos sjukskrivna bedömas mot specifika yrkesgrupper och inte hela arbetsmarknaden. De nya reglerna ska bidra med ökad tydlighet för den som är sjukskriven men även för läkare som ska bedöma arbetsförmågan.

För mer information läs HÄR

Läs mer

Kostnadsfria frukostmöten/webbinarier

16 augusti, 2022

I höst bjuder vi in till tre kostnadsfria frukostmöten/webbinarier med olika teman. Vi bjuder på kaffe och fralla om du vill vara med på plats på John Bauersgtan 4 i Jönköping, men det går även bra att vara med digitalt. Våra frukostmöten pågår klockan 08 – 09.

Mer info om våra frukostmöten/webbinarier finns här.

Läs mer

Dags att vaccinera dig mot den fästingburna sjukdomen TBE

23 maj, 2022

TBE är en virussjukdom som sprids med fästingar. Har du otur kan ett enda fästingbett ge dig TBE, fästingburen hjärninflammation. Idag finns ingen medicin mot sjukdomen, men som tur är finns det vaccin som skyddar. Du bör vaccinera dig mot TBE om du ska vistas i områden där TBE-viruset finns. Vi hjälper gärna dig, både som företags- och privatkund.

Mer info finns här.

Läs mer

Digitalt fakturaunderlag

7 februari, 2022

Från och med nu hämtar ni era fakturaunderlag digitalt i vår webbaserade fakturaportal. Hör av dig till oss för inloggningsuppgifter om du ännu inte anslutit dig till portalen.

Läs mer